proiecte

CUPA UPET LA SKI

Organizăm o cupă pentru iubitorii de sporturi de iarnă unde primează distracția iar concursurile sunt pentru toată lumea.

Ziua Femei

În fiecare an avem grija de femeile ce ne ajută și ne fac viața mai frumoasă de aceea în fiecare an pe 1 și 8 martie organizăm o caravana plină de flori și mărțișoare.

Student party

În fiecare miercuri seară organizăm o petrecere studențească în parteneriat cu Club Keops și Asociația Studenților Basarabeni. O seară plină de distracție și cu prețuri studențești.

Cupa 1 iunie

“Cupa 1 Iunie” organizată de către Liga Studenților Universități din Petroșani alaturi de Casa de Cultura a Studentilor, Crucea Roșie subfiliala Petroșani și Universitatea din Petroșani. Aceasta desfășurându-se în baza sportivă a universități. A avut loc un campionat de fotbal și de volei. Iar la final câștigătorii au plecat cu premile acasă.

Cinema LSP

Toți știm că filmele sunt mai frumoase cu prietenii de aceea organizăm deseori seri de film în cămin cu intrare libere și distracție multă.

Admitere UPET

În fiecare an vă așteptăm să vă înscrieți la Universitatea din Petroșani pentru a ne putea cunoaște și trăi împreună perioada studenției.

Săptămâna bobocului

La fel ca in fiecare an Liga Studentilor Universitatii din Petrosani doreste sa le ofere un “Bun venit” calduros bobocilor si de aceea organizeaza “Saptamana Bobocilor” . O saptamana plina de activitati, oameni faini, bucurie si voie buna.

Miss&Mister UPET

Toamna se numără Bobocii, acest lucru îl face si Liga Studenților Universității din Petroșani împreună cu Universitatea din Petroșani de mai bine de 10 ani organizând acest eveniment cultural artistic dedicat bobocilor din UPET.

Crăciunul LSUP

În fiecare an ne ocupăm de infrumusețeara campusului în prag de sărbatorile de iarna, iar prietenii și atmosfera ne sunt mereu alături.