despre noi

LSUP

Liga Studentilor Universitatii din Petrosani (L.S.U.P.) este o organizație non-guvernamentală, o persoană juridică română de drept privat, cu scop nepatrimonial, independent și neguvernamentală, apolitică, ce deține ștampilă și legitimații proprii, constituită în baza reglementărilor prevăzute în Ordonanța Guvernului nr. 26/2000. LSUP a luat nastere pe 19 martie 2009 ,cand un grup de prieteni s-au alaturat toti sub acelasi nume ,Liga Studentilor Universitatii din Petrosani.

Scop

Liga Studenților Universității din Petroșani (L.S.U.P.) are ca scop asigurarea unui cadru de organizare reprezentativ al studențimii din România și implicit centrul universitar Petroșani promovând o puternică solidaritate între membrii săi, ca reprezentanți de valoare ai tinerilor și studenților și o atitudine pozitivă față de perspectivele rămânerii lor în țară după terminarea studiilor.
Scopul principal al L.S.U.P. este de a apăra și promova drepturile și interesele academice, profesionale, sociale și culturale ale membrilor săi, precum și de a facilita contribuția lor la dezvoltarea României.
L.S.U,P. își propune să-i informeze pe studenți cu privire la oportunitățile de participare la viața economică, politică și socială a României.

Principalele noastre valori

Principalele noastre valori pe care ne bazăm de la înfințarea asociației sunt: