departamente

Departamentul hr

Departamentul de Resurse Umane (HR – Human Resources) reprezintă o componentă vitală a asociației noastre. Acest departament se dedica gestionării și dezvoltării resursei umane din cadrul organizației, menținând o conexiune strânsă cu membrii noștri și asigurându-se că aceștia sunt informați cu privire la cele mai recente noutăți și activități ale asociației.

Departamentul pr

Departamentul de Relații Publice (PR) are misiunea de a modela și promova imaginea asociației noastre. Acești profesioniști talentați sunt responsabili pentru crearea de conținut, inclusiv postări pe paginile noastre de socializare, pe site-ul nostru și în articolele de presă. Ei lucrează neîncetat pentru a menține o imagine dinamică și atractivă a asociației noastre.

Departamentul FR

Departamentul de Fundraising (FR) este motorul financiar al asociației noastre, responsabil pentru strângerea de fonduri esențiale. Acest departament lucrează asiduu pentru a crea mape de prezentare a proiectelor noastre, pentru a obține sponsorizări și pentru a menține legătura cu sponsorii și partenerii noștri, dezvoltând relații solide și colaborări de succes.

Departamentul Educațional

Departamentul Educațional reprezintă coloana vertebrală a asociației noastre, având responsabilitatea principală pentru reprezentarea și susținerea studenților. Acest departament se dedică informării studenților cu privire la drepturile și oportunitățile lor, asigurându-se că aceste drepturi sunt respectate în mod corespunzător.

Departamentul Administrativ

Departamentul Administrativ este motorul care asigură funcționarea eficientă a tuturor activităților noastre. Ei sunt responsabili pentru a se asigura că avem întotdeauna toate resursele și obiectele necesare pentru a desfășura cu succes evenimentele și inițiativele noastre. Acest departament este, de asemenea, implicat în organizarea și pregătirea logistică a fiecărui eveniment pe care îl organizăm.