departamente

Departamentul hr

Departamentul HR ( Human resources) se ocupă de resursa umană a asociației, păstrează legătura cu membrii asociației, îi informează cu ultimele noutăți și activități ale asociației. Persoanele din acest departament trebuie să fie foarte prietenoase și cu o putere de convingere foarte bună.

Departamentul pr

Departamentul PR (Public Relations) se ocupă de imaginea asociației, creează postări pentru paginile noastre, site și articolele de presă. Ei păstrează o imagine foarte dinamică și frumoasă a asociației. Personale din acest departament trebuie să aibă înclinații către artă, să poată compune texte și să creeze imagini pentru tot ce este nevoie.

Departamentul FR

Departamentul FR (Fundraising) se ocupă de străngerea de fonduri, crearea de mape de prezentare, obțin sponsorizări și țin legătura cu sponsorii și partenerii noștri pentru a avea o bună colaborarea cu aceștia. Persoanele din acest departament trebuie să știe cum să negocieze și să obțină lucrurile pentru evenimentele noastre.

Departamentul Proiecte

Departamentul Proiecte se ocupă de scrierea, planificarea și programarea proiectelor asociației. Ei trebuie să planifice totul în detaliu, să facă listă de necesar și achiziții pentru a avea toatea lucrurile necesare. Persoanele din acest departament trebuie să aibă viziune, perspectivă și să fie bine organizați.

Departamentul Administrativ

Departamentul Administrativ trebuie să asigure că avem în permanență toate obiectele necesare pentru a ne desfășura bine activitatea. Ei trebuie să aranjeze toate lucrurile pe care le folosim la evenimentele noastre. Persoanele din acest departament trebuie să fie bine organizate, să gestioneze bine lucrul în echipă și să aibă grija de obiectele asociației.