departamente

Departamentul hr

Departamentul HR ( Human resources) se ocupă de resursa umană a asociației, păstrează legătura cu membrii asociației, îi informează cu ultimele noutăți și activități ale asociației. Persoanele din acest departament trebuie să fie foarte prietenoase și cu o putere de convingere foarte bună.

Departamentul pr

Departamentul PR (Public Relations) se ocupă de imaginea asociației, creează postări pentru paginile noastre, site și articolele de presă. Ei păstrează o imagine foarte dinamică și frumoasă a asociației. Personale din acest departament trebuie să aibă înclinații către artă, să poată compune texte și să creeze imagini pentru tot ce este nevoie.

Departamentul FR

Departamentul FR (Fundraising) se ocupă de străngerea de fonduri, crearea de mape de prezentare, obțin sponsorizări și țin legătura cu sponsorii și partenerii noștri pentru a avea o bună colaborarea cu aceștia. Persoanele din acest departament trebuie să știe cum să negocieze și să obțină lucrurile pentru evenimentele noastre.

Departamentul Educațional

Departamentul Educațional se ocupă de reprezentarea studenților, informarea acestora, dar se asigură că drepturile studenților sunt respectate. Persoanele din acest departament trebuie să fie atente la detalii, să verifice zilnic site-urile de interes pentru studenți și să se dedice acestora.

Departamentul Administrativ

Departamentul Administrativ trebuie să asigure că avem în permanență toate obiectele necesare pentru a ne desfășura bine activitatea. Ei trebuie să aranjeze toate lucrurile pe care le folosim la evenimentele noastre. Persoanele din acest departament trebuie să fie bine organizate, să gestioneze bine lucrul în echipă și să aibă grija de obiectele asociației.