Parteneri

Asociația noastră a luat naștere în anul 2009 iar de atunci reprezintă studenții din Universitatea din Petroșani. Încă de atunci am colaborat foarte bine cu conducerea universității și a facultăților pentru a face lucruri frumoase pentru toți. Mereu am fost sprijiniți și ajutați să facem cele mai frumoase lucruri pentru viața studențească din zonă.
Uniunea Națională a Studenților din România este federația studențească la care am aderat încă de la începuturile noastre, iar împreună cu ei am făcut cele mai frumoase proiecte.
Casa de Cultură a Studenților Petroșani este locul unde studenții se pot dezvolta și pot participa la diferite activități. Noi am creat un parteneriat strâns cu ei pentru a face viața studenților plină de activități interesante.

Direcția Judențeană pentru Sport și Tineret Hunedoara are ca obiect principal de activitate organizarea și desfasurarea activitaților specifice in domeniul sportului și tineretului. Astfel, prin programele și evenimentele sale, DJST promoveaza și finanțează unele activități sau proiecte destinate sportivilor și tinerilor hunedoreni.

Alături de prietenii noștri de la Transilvania Gold Events reușim să organizăm cele mai frumoase festivități de absolvire pentru studenții din UPET. 
Dacă vrei să îți trăiești visul american, alături de cei de la American Experience poți avea parte de cea mai frumoasă experiență din studenție. Prin intermediul lor poți beneficia de programul Work&Travel.
Vrei să te angajezi și încă nu ai găsit nimic? Prin intermediul celor de la Jobsora poți să îți găsești locul de muncă mult dorit.
Prietenii noștri de la PROINTERACTIVE ne ajută cu cele mai bune materiale promoționale. Prin intermediul lor poți să te faci ușor remarcat!
Prin intermediul prietenilor noștri de la SEDRA reușim să ne creăm cele mai frumoase materiale pentru a fi vizibili la evenimente. Dacă ai nevoie de un roll-up, pop-up sau un banner aici găsești locul potrivit pentru acest lucru!